podręcznik:
Egzamin zawodowy. Kucharz małej gastronomii
autor:
Kamilla Jachowicz, Elżbieta Zakrzewska
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2008 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 120 s. |
Wymiar: | 165x235 mm |
EAN: | 9788302101281 |
ISBN: | 978-83-0210-128-1 |
Data: | 2016-01-07 |
pozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje w zawodzie kucharz małej gastronomii. Zawiera testy pytań zbudowane tak, jak rzeczywiste arkusze egzaminacyjne.
Podręcznik „Egzamin zawodowy. Kucharz małej gastronomii” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.