pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2017
Oprawa: miękka
Ilość stron: 344 s.
Wymiar: 175x245 mm
EAN: 978830214723454
ISBN: 978-83-0214-723-4
Data: 2014-09-08
Cena wydawcy: 49.20 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Zakres: PDG (Podejmowanie i prowadzenie działalności gospodarczej) w branży gastronomicznej Podręcznik do nauki: podstaw działalności gospodarczej w zawodach kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, umiejętności potrzebnych do podjęcia i prowadzenia działalności gospodarczej w sektorze gastronomicznym, tworzenia dokumentacji związanej z prowadzeniem działalności gospodarczej.

Podręcznik „Działalność gospodarcza w gastronomii. Podręcznik. Gastronomia. Tom 3. Technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.