Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2007 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 424 s. |
Wymiar: | 00x00 mm |
EAN: | 9788302078460 |
ISBN: | 978-83-02-07846-0 |
Data: | 2009-05-26 |
Cena wydawcy: 25.30 złpozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Publikacja jest przeznaczona dla uczniów szkół zasadniczych, zawód: ciastkarz, cukiernik Podano w niej zasady doboru i łączenia surowców ciastkarskich oraz sposoby przeprowadzania operacji i procesów technologicznych przy wytwarzaniu róźnego rodzaju półproduktów, tj. ciast, kremów, mas oraz gotowych wyrobów ciastkarskich.
Podręcznik „Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.