pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2007
Oprawa: miękka
Ilość stron: 424 s.
Wymiar: 00x00 mm
EAN: 9788302078460
ISBN: 978-83-02-07846-0
Data: 2009-05-26
Cena wydawcy: 25.30 złpozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Publikacja jest przeznaczona dla uczniów szkół zasadniczych, zawód: ciastkarz, cukiernik Podano w niej zasady doboru i łączenia surowców ciastkarskich oraz sposoby przeprowadzania operacji i procesów technologicznych przy wytwarzaniu róźnego rodzaju półproduktów, tj. ciast, kremów, mas oraz gotowych wyrobów ciastkarskich.

Podręcznik „Ciastkarstwo. Technologia dla szkół zasadniczych” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.