podręcznik:
Bliżej techniki. O żywności i żywieniu. Gimnazjum. Podręcznik z ćwiczeniami
autor:
Maria Boniecka, Danuta Łazuchiewicz
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 80 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 978830210883954 |
ISBN: | 978-83-0210-883-9 |
Data: | 2009-09-08 |
pozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
"Bliżej techniki. O żywności i żywieniu" to podręcznik z ćwiczeniami do zajęć technicznych na poziomie gimnazjum. W podręczniku autorki wyjaśniają, na czym polega prawidłowe odżywianie, uczą planowania i przyrządzania smacznych, a jednocześnie zdrowych potraw.
Numer dopuszczenia: 226/2/2009
Podręcznik „Bliżej techniki. O żywności i żywieniu. Gimnazjum. Podręcznik z ćwiczeniami” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.