pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej

Dane szczegółowe:
Wydawca: Format AB
Rok wyd.: 2017
Oprawa: miękka
Ilość stron: 212 s.
Wymiar: 165x240 mm
EAN: 9788389184719
ISBN: 978-83-8918-471-9
Data: 2017-03-28
41.30 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 1-3 dni

Opis podręcznika:

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych oraz T.6. Sporządzanie potraw i napojów.

Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach.

Podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy na temat kompleksowej i profesjonalnej obsługi klienta w branży gastronomicznej oraz przygotowanie ucznia do jej praktycznego wykorzystania. Treść merytoryczną publikacji wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Informacje teoretyczne poparto licznymi przykładami ilustrującymi różnorodne sposoby ich funkcjonalnego zastosowania. Pozycję tę rekomendujemy nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w branży gastronomicznej.

Podręcznik „Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB. Cena 41.30 zł. Zapraszamy na zakupy!