podręcznik:
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady żywienia
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Format AB |
Rok wyd.: | 2017 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 372 s. |
Wymiar: | 165x240 mm |
EAN: | 9788389184771 |
ISBN: | 978-83-8918-477-1 |
Data: | 2017-03-28 |
52.48
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis podręcznika:
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
Kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
Podręcznik „Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VI. Zasady żywienia” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB. Cena 52.48 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.