podręcznik:
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
autor:
Anna Derbis, Lidia Linka
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Format AB |
Rok wyd.: | 2017 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 248 s. |
Wymiar: | 165x240 mm |
EAN: | 9788389184726 |
ISBN: | 978-83-8918-472-6 |
Data: | 2017-03-28 |
42.39
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis podręcznika:
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie:
PKZ(T.h) Umiejętności stanowiące podbudowę do kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych.
Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.
Podręcznik „Żywienie i usługi gastronomiczne cz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB. Cena 42.39 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.