pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Dane szczegółowe:
Wydawca: Format AB
Rok wyd.: 2015
Oprawa: miękka
Ilość stron: 336 s.
Wymiar: 165x240 mm
EAN: 9788389184665
ISBN: 978-83-8918-466-5
Data: 2016-06-15
42.39 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 24 h

Opis podręcznika:

Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.

Dopuszczony do użytku szkolnego.

Podręcznik „Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB. Cena 42.39 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.