podręcznik:
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Format AB |
Rok wyd.: | 2015 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 336 s. |
Wymiar: | 165x240 mm |
EAN: | 9788389184665 |
ISBN: | 978-83-8918-466-5 |
Data: | 2016-06-15 |
42.39
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis podręcznika:
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.
Podręcznik „Żywienie i usługi gastronomiczne cz. 2. Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Podręcznik. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów” - oprawa miękka - Wydawca: Format AB. Cena 42.39 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.