Tytuł książki:
Zupy i przystawki. Kuchnia która leczy
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwo AA |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 160 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788362927975 |
ISBN: | 978-83-6292-797-5 |
Data: | 2012-10-16 |
Cena wydawcy: 34.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
W niniejszej książce zaprezentowano przepisy przygotowane zgodnie z medycznymi zaleceniami św. Hildegardy z Bingen - dostosowane do wymogów współczesnej kuchni. Za podstawę tej wyjątkowej publikacji posłużyły księgi Hildegardy z Bingen, gruntownie zbadane przez doktora nauk medycznych Gottfrieda Hertzkę, który potwierdził trafność i zadziwiającą zgodność zaleceń świętej z odkryciami współczesnej wiedzy medycznej - i z powodzeniem jej rady stosował w praktyce lekarskiej.
Książka "Zupy i przystawki. Kuchnia która leczy" - oprawa twarda - Wydawnictwo AA. Książka posiada 160 stron i została wydana w 2010 r.