Znakowanie mięsa i przetworów mięsnych. Przewodnik po podstawowych przepisach prawa żywnościowego
Angelika Płóciennik-Ociepka, Lena Wardenga
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Elamed |
Rok wyd.: | 2007 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 240 s. |
Wymiar: | 145x205 mm |
EAN: | 9788392516217 |
ISBN: | 978-83-9251-621-7 |
Data: | 2008-12-01 |
Opis książki:
Z ogromną radością przyjęliśmy informacje nt. planów Magazynu Przemysłu Mięsnego stworzenia poradnika dotyczącego znakowania produktów pochodzenia zwierzęcego.
Od lat współpracujemy z Głównym Inspektoratem Weterynarii w ramach kontroli w zakładach mięsnych i ciągle, pomimo upływu lat funkcjonowania konkretnych przepisów, natykamy się na problem dotyczący właściwego znakowania mięsa. Wiemy też, że znakowanie jest wyjątkowo istotne z punktu widzenia produkcji żywności. Dostrzegamy też potrzebę przypominania przedsiębiorcom tych ważnych przepisów oraz uświadamiania ich na bieżąco o wprowadzanych
Książka "Znakowanie mięsa i przetworów mięsnych. Przewodnik po podstawowych przepisach prawa żywnościowego" - Angelika Płóciennik-Ociepka, Lena Wardenga - oprawa miękka - Wydawnictwo Elamed. Książka posiada 240 stron i została wydana w 2007 r.