Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 480 s. |
Wymiar: | 170x225 mm |
EAN: | 9788377705865 |
ISBN: | 978-83-7770-586-5 |
Data: | 2012-01-03 |
Cena wydawcy: 59.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Ponad 1000 dokładnie sprawdzonych przepisów na potrawy które z łatwością można przygotować z dostępnych na rynku produktów. Wiele wariantów tradycyjnych dań. Nowe pomysły przywiezione z podróży po Chinach Włoszech Francji Grecji Chorwacji... Regionalne polskie przepisy na pyszne potrawy. Porady praktyczne usprawniające pracę. A wszystko opisane krok po kroku aby gotowanie mogło być relaksem i przjemnością.
Książka "Złota kuchnia polska" - Elżbieta Adamska - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 480 stron i została wydana w 2011 r.