Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Read Me |
Rok wyd.: | 2014 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 64 s. |
Wymiar: | 208x164 mm |
EAN: | 9788377732229 |
ISBN: | 978-83-7773-222-9 |
Data: | 2014-02-26 |
Cena wydawcy: 14.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Książka adresowana jest do miłośników kuchni i roślin. W jasny i przejrzysty sposób opisuje wszystkie zioła stosowane w kuchni, ich właściwości smakowe i lecznicze. W książce przedstawiono wiele praktycznych wskazówek i porad dotyczących uprawy ziół na balkonie, parapecie i w ogrodzie. Świeże, bogate w witaminy i zdrowe zioła dodane do potraw gwarantują sukces kulinarny.
Książka "Zioła w kuchni. Uprawa, zastosowanie, właściwości" - Gabriele Lehari - oprawa miękka - Wydawnictwo Read Me. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2014 r.