pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Zioła w kuchni. Uprawa, zastosowanie, właściwości

Autor książki:

Gabriele Lehari

Dane szczegółowe:
Wydawca: Read Me
Rok wyd.: 2014
Oprawa: miękka
Ilość stron: 64 s.
Wymiar: 208x164 mm
EAN: 9788377732229
ISBN: 978-83-7773-222-9
Data: 2014-02-26
Cena wydawcy: 14.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Książka adresowana jest do miłośników kuchni i roślin. W jasny i przejrzysty sposób opisuje wszystkie zioła stosowane w kuchni, ich właściwości smakowe i lecznicze. W książce przedstawiono wiele praktycznych wskazówek i porad dotyczących uprawy ziół na balkonie, parapecie i w ogrodzie. Świeże, bogate w witaminy i zdrowe zioła dodane do potraw gwarantują sukces kulinarny.

Książka "Zioła w kuchni. Uprawa, zastosowanie, właściwości" - Gabriele Lehari - oprawa miękka - Wydawnictwo Read Me. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2014 r.