Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Multico |
Rok wyd.: | 2007 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 128 s. |
Wymiar: | 130x190 mm |
EAN: | 9788370734824 |
ISBN: | 978-83-7073-482-4 |
Data: | 2006-01-14 |
Cena wydawcy: 25.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Zrób to sam. Zioła w kuchni Bazylia, mięta, szałwia! Zioła są smaczne, zdrowe i... piękne! Jak przyprawiać potrawy ziołami: - duży wybór przypisów na znakomite przystawki, zupy i sałatki, - dania główne z mięsem i bezmięsne, - sosy, oliwy, octy i masła ziołowe. Czy znasz zioła? - portrety ponad 50 najważniejszych i najpopularniejszych w kuchni ziół, - możliwości wykorzystania w kuchni i właściwości lecznicze, - składy mieszanek ziołowych. Dobre rady, jak uprawiać zioła i jak je przechowywać: - terminy zbioru, sposoby uprawy, - wskazówki na temat zbioru, zastosowania i konserwowania.
Książka "Zioła w kuchni" - Renate Volk, Fridhelm Volk - oprawa miękka - Wydawnictwo Multico. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2007 r.