Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Foksal |
Rok wyd.: | 2014 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 126 s. |
Wymiar: | 190x210 mm |
EAN: | 9788328007031 |
ISBN: | 978-83-280-0703-1 |
Data: | 2014-03-25 |
Cena wydawcy: 34.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Seria błyskawicznych poradników, zawierających jasno sformułowane kompetentne i konkretne odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania. Wszystko w jednym miejscu: szybki dostęp do najważniejszych informacji - bez potrzeby długich poszukiwań, kartkowania i czytania.Sytuacje kryzysowe: rozpoznanie problemów i szkodników w odpowiednim czasie, szybkie podjęcie prawidłowych środków i zaradzenie problemom.
Tak zrobisz najlepiej: zdjęcia ilustrujące działania krok po kroku wraz z objaśnieniami i poradami gwarantującymi sukces.
Książka "Zioła w kuchni. Poradnik eksperta" - Joachim Mayer - oprawa miękka - Wydawnictwo Foksal. Książka posiada 126 stron i została wydana w 2014 r.