pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Zioła, jagody, grzyby. Przewodnik

Grzyby - jadalne, trujące - zbieranie grzybów
Dane szczegółowe:
Wydawca: DELTA Agencja Wydawnicza
Rok wyd.: 2009
Oprawa: miękka
Ilość stron: 175 s.
Wymiar: 130x190 mm
EAN: 9788371756948
ISBN: 978-83-7175-694-8
Data: 2009-12-11
pozycja niedostępna

Opis książki:

Pewne rozpoznanie i smakowite potrawy - przewodnik terenowy dla smakoszy.
Ponad 100 rodzimych dziko rosnących ziół, owoców jagodowych i grzybów - uporządkowanych według pory zbioru.
Duże fotografie identyfikacyjne, dobrze ilustrujące najważniejsze cechy rozpoznawcze.
Wyczerpujące informacje o środowisku występowania, porze zbioru i trujących "sobowtórach".
Ponad 100 przepisów i liczne porady kulinarne.

Książka "Zioła, jagody, grzyby. Przewodnik" - Eva M. Dreyer, Wolfgang Dreyer - oprawa miękka - Wydawnictwo DELTA Agencja Wydawnicza. Książka posiada 175 stron i została wydana w 2009 r.