Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | DELTA Agencja Wydawnicza |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 175 s. |
Wymiar: | 130x190 mm |
EAN: | 9788371756948 |
ISBN: | 978-83-7175-694-8 |
Data: | 2009-12-11 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Pewne rozpoznanie i smakowite potrawy - przewodnik terenowy dla smakoszy.
Ponad 100 rodzimych dziko rosnących ziół, owoców jagodowych i grzybów - uporządkowanych według pory zbioru.
Duże fotografie identyfikacyjne, dobrze ilustrujące najważniejsze cechy rozpoznawcze.
Wyczerpujące informacje o środowisku występowania, porze zbioru i trujących "sobowtórach".
Ponad 100 przepisów i liczne porady kulinarne.
Książka "Zioła, jagody, grzyby. Przewodnik" - Eva M. Dreyer, Wolfgang Dreyer - oprawa miękka - Wydawnictwo DELTA Agencja Wydawnicza. Książka posiada 175 stron i została wydana w 2009 r.