Tytuł książki:
Zimna kuchnia. Przepisy, przygotowanie, dekorowanie
Autor książki:
Reinhold Metz, Hans Szameitat
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2018 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 408 s. |
Wymiar: | 220x285 mm |
EAN: | 9788379933396 |
ISBN: | 978-83-7993-339-6 |
Data: | 2018-05-10 |
Cena wydawcy: 130.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, krok po kroku, przygotowywanie, zdobienie i serwowanie atrakcyjnych potraw. Zimna kuchnia to najnowszy leksykon dla gastronomów i kucharzy a także amatorów dobrego gotowania. Niezastąpiony doradca dla twórców zimnych bufetów, a jednocześnie obszerna książka kucharska z najbardziej cenionymi przepisami zimnej kuchni.
Książka "Zimna kuchnia. Przepisy, przygotowanie, dekorowanie" - Reinhold Metz, Hans Szameitat - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 408 stron i została wydana w 2018 r.