pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Zimna kuchnia. Przepisy, przygotowanie, dekorowanie

Autor książki:

Reinhold Metz, Hans Szameitat

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2018
Oprawa: twarda
Ilość stron: 408 s.
Wymiar: 220x285 mm
EAN: 9788379933396
ISBN: 978-83-7993-339-6
Data: 2018-05-10
Cena wydawcy: 130.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Zimna kuchnia to obszerna wiedza o sposobach przyrządzania potraw, potocznie zwanych zimnymi daniami oraz o produktach i technikach stosowanych przy ich przygotowaniu. Na 2000 zdjęć przedstawiono, krok po kroku, przygotowywanie, zdobienie i serwowanie atrakcyjnych potraw. Zimna kuchnia to najnowszy leksykon dla gastronomów i kucharzy a także amatorów dobrego gotowania. Niezastąpiony doradca dla twórców zimnych bufetów, a jednocześnie obszerna książka kucharska z najbardziej cenionymi przepisami zimnej kuchni.

Książka "Zimna kuchnia. Przepisy, przygotowanie, dekorowanie" - Reinhold Metz, Hans Szameitat - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 408 stron i została wydana w 2018 r.