Tytuł książki:
Ziemniaki w kuchniach różnych krajów. Przystawki i dania obiadowe
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Świat Książki |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 240 s. |
Wymiar: | 120x160 mm |
EAN: | 9788325804398 |
ISBN: | 978-83-2580-439-8 |
Data: | 2011-11-29 |
Cena wydawcy: 19.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Ziemniaki to najbardziej lubiane, najtańsze i jednocześnie najbardziej niedoceniane warzywo. 120 doskonałych przepisów na zupy, sałatki, dania jednogarnkowe, kluchy i placki, zapiekanki oraz przekąski to dowód na to, że w brunatnej bulwie drzemią nieograniczone możliwości.
Książka "Ziemniaki w kuchniach różnych krajów. Przystawki i dania obiadowe" - oprawa twarda - Wydawnictwo Świat Książki. Książka posiada 240 stron i została wydana w 2011 r.