pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Zasady żywienia. Poradnik metodyczny

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2010
Oprawa: miękka
Ilość stron: 76 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788375442564
ISBN: 978-83-7544-256-4
Data: 2011-06-22
pozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Poradnik metodyczny do przedmiotu zasady żywienia ukierunkowany jest na przypomnienie celów nauczania tego przedmiotu zawodowego oraz wskazanie najlepszej drogi do ich osiągnięć. Służy pomocą w posługiwaniu się podręcznikiem, z którym stanowi komplet. Chociaż jest skierowany do kształcenia uczniów w zawodzie kucharz małej gastronomii, może być z powodzeniem wykorzystany w nauczaniu tego przedmiotu w innych zawodach gastronomicznych.

Podręcznik „Zasady żywienia. Poradnik metodyczny” - oprawa miękka - Wydawca: REA.