Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 76 s. |
Wymiar: | 165x235 mm |
EAN: | 9788375442564 |
ISBN: | 978-83-7544-256-4 |
Data: | 2011-06-22 |
pozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Poradnik metodyczny do przedmiotu zasady żywienia ukierunkowany jest na przypomnienie celów nauczania tego przedmiotu zawodowego oraz wskazanie najlepszej drogi do ich osiągnięć. Służy pomocą w posługiwaniu się podręcznikiem, z którym stanowi komplet. Chociaż jest skierowany do kształcenia uczniów w zawodzie kucharz małej gastronomii, może być z powodzeniem wykorzystany w nauczaniu tego przedmiotu w innych zawodach gastronomicznych.
Podręcznik „Zasady żywienia. Poradnik metodyczny” - oprawa miękka - Wydawca: REA.