podręcznik:
Zasady żywienia. Podręcznik Część 1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1
autor:
Dorota Czerwińska
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2018 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 248 s. |
Wymiar: | 170x245 mm |
EAN: | 9788302152580 |
ISBN: | 978-83-0215-258-0 |
Data: | 2015-06-11 |
62.17
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 24 h
×
Opis podręcznika:
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w pierwszej części kwalifikacji T.15.1 (Planowanie i ocena żywienia).Obejmuje tematy dotyczące znaczenia racjonalnego żywienia i zdrowia człowieka, roli składników pokarmowych w żywieniu człowieka, przemian składników odżywczych w organizmie człowieka, wody i jej znaczenia w żywieniu człowieka, gospodarki energetycznej organizmu, norm żywienia i wyżywienia oraz ich zastosowania.
Podręcznik „Zasady żywienia. Podręcznik Część 1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 62.17 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.