pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Zasady żywienia Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja T.15.1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2020
Oprawa: miękka
Ilość stron: 336 s.
Wymiar: 170x245 mm
EAN: 9788302134814
ISBN: 978-83-0213-481-4
Data: 2023-07-26
82.68 
pozycja dostępna Wyślemy w czasie: 3-5 dni

Opis podręcznika:

Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.

Podręcznik „Zasady żywienia Planowanie i ocena. Podręcznik do nauki zawodu Kwalifikacja T.15.1. Technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoła ponadgimnazjalna” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP. Cena 82.68 zł. Zapraszamy na zakupy!