podręcznik:
Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym. Podstawowe zagadnienia
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | WNT |
Rok wyd.: | 2014 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 100 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788379261727 |
ISBN: | 978-83-7926-172-7 |
Data: | 2014-06-30 |
Cena wydawcy: 39.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Zarządzanie jakością jest bardzo obszernym i złożonym zagadnieniem. Obejmuje wszystkie sfery przedsiębiorstw. Ogólne standardy zarządzania jakością są uniwersalne, jednak sposób ich wdrażania i funkcjonowania zależy od specyfiki branży, a także wielkości oraz struktury firmy.Książka jest przeznaczona dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka na przedmioty: analiza i ocena jakości żywności, organizacja i ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych, organizacja i zarządzanie procesem produkcyjnym.
Książka "Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym. Podstawowe zagadnienia" - oprawa miękka - Wydawnictwo WNT. Książka posiada 100 stron i została wydana w 2014 r.