pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym. Podstawowe zagadnienia

Dane szczegółowe:
Wydawca: WNT
Rok wyd.: 2014
Oprawa: miękka
Ilość stron: 100 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788379261727
ISBN: 978-83-7926-172-7
Data: 2014-06-30
Cena wydawcy: 39.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Zarządzanie jakością jest bardzo obszernym i złożonym zagadnieniem. Obejmuje wszystkie sfery przedsiębiorstw. Ogólne standardy zarządzania jakością są uniwersalne, jednak sposób ich wdrażania i funkcjonowania zależy od specyfiki branży, a także wielkości oraz struktury firmy.

Książka jest przeznaczona dla studentów kierunku technologia żywności i żywienia człowieka na przedmioty: analiza i ocena jakości żywności, organizacja i ekonomika przedsiębiorstw żywnościowych, organizacja i zarządzanie procesem produkcyjnym.

Książka "Zarządzanie jakością w przemyśle spożywczym. Podstawowe zagadnienia" - oprawa miękka - Wydawnictwo WNT. Książka posiada 100 stron i została wydana w 2014 r.