podręcznik:
Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | WNT |
Rok wyd.: | 2003 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 220 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788320428582 |
ISBN: | 83-2042-858-0 |
Data: | 2012-01-02 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Książka adresowana do studentów uczelni rolniczych i technicznych, kadry inżynieryjno-technicznej przemysłu spożywczego, służb nadzoru jakościowego oraz do przedsiębiorców. W książce przedstawiono m.in..: czynniki wpływające na jakość żywności; wybrane zagadnienia ustawodawstwa polskiego i Unii Europejskiej, dotyczące bezpieczeństwa zdrowotnego żywności; charakterystykę systemów związanych z jakością; zastosowanie standardowego oprogramowania komputerowego w zarządzaniu jakością.
Książka "Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności" - oprawa miękka - Wydawnictwo WNT. Książka posiada 220 stron i została wydana w 2003 r.