pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności

Dane szczegółowe:
Wydawca: WNT
Rok wyd.: 2003
Oprawa: miękka
Ilość stron: 220 s.
Wymiar: 170x240 mm
EAN: 9788320428582
ISBN: 83-2042-858-0
Data: 2012-01-02
pozycja niedostępna

Opis książki:

Książka adresowana do studentów uczelni rolniczych i technicznych, kadry inżynieryjno-technicznej przemysłu spożywczego, służb nadzoru jakościowego oraz do przedsiębiorców. W książce przedstawiono m.in..: czynniki wpływające na jakość żywności; wybrane zagadnienia ustawodawstwa polskiego i Unii Europejskiej, dotyczące bezpieczeństwa zdrowotnego żywności; charakterystykę systemów związanych z jakością; zastosowanie standardowego oprogramowania komputerowego w zarządzaniu jakością.

Książka "Zarządzanie jakością i bezpieczeństwem żywności" - oprawa miękka - Wydawnictwo WNT. Książka posiada 220 stron i została wydana w 2003 r.