Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | SBM |
Rok wyd.: | 2014 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 64 s. |
Wymiar: | 165x240 mm |
EAN: | 9788378453703 |
ISBN: | 978-83-7845-370-3 |
Data: | 2014-01-28 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Coraz częściej chcemy, by w naszym menu gościły potrawy tanie, szybkie w przygotowaniu, a przy tym smaczne. Tarty, zapiekanki, omlety i frittaty spełniają te wymagania i dzięki temu zyskują na popularności. Można je serwować na śniadanie, obiad, podwieczorek lub kolację, a największą zaletą tych dań jest możliwość przyrządzania ich z rozmaitych składników. Zapiekanki z warzywami, tarty na słodko, omlety z serem oraz wyśmienite frittaty z mięsem lub rybami to tylko niektóre z proponowanych w książce dań.
Książka "Zapiekanki, tarty, omlety, frittaty" - Marta Krawczyk - oprawa twarda - Wydawnictwo SBM. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2014 r.