Tytuł książki:
Zapiekane mięsa, warzywa i sery
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olimp Media |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 176 s. |
Wymiar: | 170x240 mm |
EAN: | 9788377071298 |
ISBN: | 978-83-7707-129-8 |
Data: | 2012-04-10 |
Cena wydawcy: 21.53 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Każdy przyzna, że potrawy zapieczone w piekarniku są po prostu pyszne.W tej książce prezentujemy przepisy na zapiekane mięsa, warzywa i sery. Znajdują się tu pomysły na specjały pochodzące spoza Polski, np. pomidory po prowansalsku czy włoskie lasagne i cannelloni, ale także na swojskie dania z ziemniaków i kiszonej kapusty.
Przedstawiamy propozycje na codzienne posiłki - np. zapiekankę ziemniaczano-pieczarkową - oraz na specjalne okazje - np. roladki z cukinii z mięsem. Wśród bogactwa naszej kulinarnej propozycji każdy z pewnością znajdzie to, co lubi najbardziej.
Książka "Zapiekane mięsa, warzywa i sery" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olimp Media. Książka posiada 176 stron i została wydana w 2012 r.