Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | ZNAK |
Rok wyd.: | 2014 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 208 s. |
Wymiar: | 210x145 mm |
EAN: | 9788324032204 |
ISBN: | 978-83-240-3220-4 |
Data: | 2014-09-25 |
Opis książki:
Julita Bator zmieniła nawyki żywieniowe Polaków. Pokazała jak jeść bez chemii i nie zbankrutować. Teraz przedstawia książkę pełną prostych i praktycznych przepisów sprawdzonych na własnej rodzinie.Autorka myślała, że nie ma rady na choroby jej dzieci. Wystarczyła jednak zmiana sposobu żywienia. Teraz sama piecze bułki orkiszowe i przyrządza domowy jogurt bez chemicznych dodatków. Małymi krokami wprowadziła rewolucyjne zmiany i nie martwi się już antybiotykami ani wizytami u lekarzy.
Odpowiadając na potrzeby czytelników proponuje praktyczną książkę złożoną z 80 nowych przepisów na dania bez polepszaczy i sztucznych barwników.
W książce znajdziesz proste i niedrogie pomysły na: o własne pieczywo, o drugie śniadanie do pracy i szkoły, o nietypowe potrawy na przyjęcia dla dzieci, o desery dla łasuchów, o dania świąteczne.
Ponad 40 tysięcy sprzedanych egzemplarzy ,,Zamień chemię na jedzenie "!
Książka "Zamień chemię na jedzenie. Nowe przepisy" - Julita Bator - oprawa twarda - Wydawnictwo ZNAK. Książka posiada 208 stron i została wydana w 2014 r.