Tytuł książki:
Wyśmienite dania na 4 pory roku
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Prószyński |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 194 s. |
Wymiar: | 168x240 mm |
EAN: | 9788373374348 |
ISBN: | 83-7337-434-5 |
Data: | 2007-04-30 |
Cena wydawcy: 19.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Zamieszczone w prezentowanej książce kulinarne przepisy, napisane przez polskie autorki, zostały dostosowane przez naszą redakcję do następujących po sobie pór roku pod kątem zapotrzebowania organizmu na ilość kalorii. I tak w sezonie letnim proponujemy Państwu na obiad pyszny chłodnik z musu jabłkowego i młodą kapustę, w mroźne dni zaś szczególnie polecamy zupę z soczewicy i żeberka duszone z cebulą. Dla osób lubiących słodycze radzimy zajrzeć do rozdziałów książki, zatytułowanych Słodkie wypieki i desery. Receptury ciast, i deserów, a także barwne fotografie owych specjałów, mogą złamać niejedno postanowienie o odchudzaniu się.
Książka "Wyśmienite dania na 4 pory roku" - oprawa twarda - Wydawnictwo Prószyński.