Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Arkady |
Rok wyd.: | 2004 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 256 s. |
Wymiar: | 300x235 mm |
EAN: | 9788321338903 |
ISBN: | 83-213-3890-9 |
Data: | 2006-02-07 |
Cena wydawcy: 69.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Autentyczna kuchnia francuska dla każdego, ze zdjęciami ukazującymi każdą czynność krok po kroku.
Obszerne i dokładne instrukcje pozwalające uzyskać doskonałe rezultaty, a ponadto słowniczek technik, rady i wskazówki.
Ponad 200 pysznych dań z różnych regionów Francji, od Normandii po Prowansję. Każde z dań przedstawiono na wspaniałych, kolorowych fotografiach.
Przepisy na dania na każdą okoliczność: smakowite przekąski i zupy, wystawne potrawy duszone i smażone, pyszne ryby i dania z owoców morza, wyśmienite desery i wspaniałe ciasta.
Książka "Wyśmienita kuchnia francuska" - Elizabeth Wolf-Cohen, Carole Clements - oprawa twarda - Wydawnictwo Arkady. Książka posiada 256 stron i została wydana w 2004 r.