Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwo Dolnośląskie |
Rok wyd.: | 2003 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 196 s. |
Wymiar: | 140x205 mm |
EAN: | 9788373840249 |
ISBN: | 83-7384-024-9 |
Data: | 2001-01-15 |
Cena wydawcy: 22.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Współczesna powieść epistolarna i ... marketingowa. Jej bohaterowie, jak przystało na nowoczesnych twórców reklamy, posługują się w swojej korespondencji komputerem: mailują, czatują, niekiedy rozmawiają. Znakomita lektura miłośników literatury i niskoprocentowego napoju z pianką, którego dzieje produkcji kreśli brawurowo bohater. Nieco rubaszny, biesiadny humor podany w wyrafinowanym literackim opakowaniu.
Książka "Wyrafinowane techniki spożywcze" - Wiktor Kubica Zgrunia - oprawa miękka - Wydawnictwo Dolnośląskie. Książka posiada 196 stron i została wydana w 2003 r.