pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Wyrafinowane techniki spożywcze

Autor książki:

Wiktor Kubica Zgrunia

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwo Dolnośląskie
Rok wyd.: 2003
Oprawa: miękka
Ilość stron: 196 s.
Wymiar: 140x205 mm
EAN: 9788373840249
ISBN: 83-7384-024-9
Data:2001-01-15
Cena wydawcy: 22.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Współczesna powieść epistolarna i ... marketingowa. Jej bohaterowie, jak przystało na nowoczesnych twórców reklamy, posługują się w swojej korespondencji komputerem: mailują, czatują, niekiedy rozmawiają. Znakomita lektura miłośników literatury i niskoprocentowego napoju z pianką, którego dzieje produkcji kreśli brawurowo bohater. Nieco rubaszny, biesiadny humor podany w wyrafinowanym literackim opakowaniu.

Książka "Wyrafinowane techniki spożywcze" - Wiktor Kubica Zgrunia - oprawa miękka - Wydawnictwo Dolnośląskie. Książka posiada 196 stron i została wydana w 2003 r.