Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP |
Rok wyd.: | 2005 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 144 s. |
Wymiar: | 165x235 mm |
EAN: | 9788302091780 |
ISBN: | 83-0209-178-2 |
Data: | 2013-09-11 |
pozycja niedostępna
×
Opis podręcznika:
Podręcznik zawiera wiedzę z zakresu wyposażenia zakładów gastronomicznych w urządzenia do obróbki mechanicznej i cieplnej, urządzenia chłodnicze i do dystrybucji napojów oraz aparaty do mycia naczyć, urządzenia do transportu wewnętrznego oraz sprzęt pomocniczy. Omówiono podstawowe instalacje, materiały konstrukcyjne oraz aspekty higieniczne maszyn i urządzeń. Ostatni rozdział poświęcono podstawowym zagadnieniom związanym z projektowaniem zakładów gastronomicznych.
Podręcznik „Wyposażenie techniczne zakładów. Kucharz małej gastronomii” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.