pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
podręcznik:

Wyposażenie techniczne zakładów. Kucharz małej gastronomii

Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP
Rok wyd.: 2005
Oprawa: miękka
Ilość stron: 144 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788302091780
ISBN: 83-0209-178-2
Data: 2013-09-11
pozycja niedostępna

Opis podręcznika:

Podręcznik zawiera wiedzę z zakresu wyposażenia zakładów gastronomicznych w urządzenia do obróbki mechanicznej i cieplnej, urządzenia chłodnicze i do dystrybucji napojów oraz aparaty do mycia naczyć, urządzenia do transportu wewnętrznego oraz sprzęt pomocniczy. Omówiono podstawowe instalacje, materiały konstrukcyjne oraz aspekty higieniczne maszyn i urządzeń. Ostatni rozdział poświęcono podstawowym zagadnieniom związanym z projektowaniem zakładów gastronomicznych.

Podręcznik „Wyposażenie techniczne zakładów. Kucharz małej gastronomii” - oprawa miękka - Wydawca: Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, WSiP.