pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Wypiekanie chleba. Krok po kroku

Dane szczegółowe:
Wydawca: RM
Rok wyd.: 2011
Oprawa: miękka
Ilość stron: 160 s.
Wymiar: 165x210 mm
EAN: 9788372439505
ISBN: 978-83-7243-950-5
Data: 2011-09-02
pozycja niedostępna

Opis książki:

Jeśli masz ochotę na samodzielnie upieczony chleb z jabłkami ziemniakami i rozmarynem kaszą manną czosnkowy czy z serem roquefort i orzechami włoskimi ta książka jest właśnie dla Ciebie Dowiesz się z niej jak tradycyjnymi metodami i z wykorzystaniem najlepszych składników upiec wiejskie pieczywo na zakwasie klasyczne francuskie bagietki włoską focaccię pikantne bochenki z przyprawami i kuszące słodkie bułeczki. Wszystkie techniki i etapy prac od robienia zakwasu wyrabiania ciasta aż po kształtowanie bochenków bułek i rogali dokładnie opisano i zilustrowano. Kolorowe fotografie pieczywa świeżo wyjętego z piekarnika zachęcają do tego by natychmiast zabrać się do pieczenia

Książka "Wypiekanie chleba. Krok po kroku" - Dan Lepard, Richard Whittington - oprawa miękka - Wydawnictwo RM. Książka posiada 160 stron i została wydana w 2011 r.