Tytuł książki:
Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń
Autor książki:
Maria Małecka
(red.)Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 180 s. |
Wymiar: | 167x240 mm |
EAN: | 9788374172165 |
ISBN: | 978-83-7417-216-5 |
ISSN: | 1427-1117 |
Data: | 2001-01-18 |
Cena wydawcy: 24.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Materiały Dydaktyczne nr 196.
Wydanie 2 poprawione.
Książka "Wybrane metody analizy żywności. Oznaczenie podstawowych składników, substancji dodatkowych i zanieczyszczeń" - Maria Małecka (red.) - oprawa miękka - Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu.