Tytuł książki:
Wyborne pasztety i paszteciki - Z dziczyzny, wołowiny, wieprzowiny, cielęciny, drobiu, ryb, jarzyn i grzybów. Oryginalne receptury oparte na polskiej tradycji kulinarnej. Do wykonania w każdym domu
Autor książki:
Wiesław Zuzek
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwo AA |
Rok wyd.: | 2000 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 216 s. |
Wymiar: | 140x200 mm |
EAN: | 9788361060383 |
ISBN: | 978-83-6106-038-3 |
Data: | 2008-11-19 |
Cena wydawcy: 39.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Książkę kieruję do młodych adeptów sztuki kulinarnej, doświadczonych kucharze, a przede wszystkim do miłośników dobrej książki kucharskiej oraz amatorów przysmaków, jakimi są pasztety i paszteciki.
A zatem, skoro nawet najwspanialsze opowiadanie nie zastąpi dobrze przygotowanej potrawy - do dzieła.
Książka "Wyborne pasztety i paszteciki - Z dziczyzny, wołowiny, wieprzowiny, cielęciny, drobiu, ryb, jarzyn i grzybów. Oryginalne receptury oparte na polskiej tradycji kulinarnej. Do wykonania w każdym domu" - Wiesław Zuzek - oprawa twarda - Wydawnictwo AA. Książka posiada 216 stron i została wydana w 2000 r.