pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Wyborne pasztety i paszteciki - Z dziczyzny, wołowiny, wieprzowiny, cielęciny, drobiu, ryb, jarzyn i grzybów. Oryginalne receptury oparte na polskiej tradycji kulinarnej. Do wykonania w każdym domu

Autor książki:

Wiesław Zuzek

Grzyby - jadalne, trujące - zbieranie grzybów
Dane szczegółowe:
Wydawca: Wydawnictwo AA
Rok wyd.: 2000
Oprawa: twarda
Ilość stron: 216 s.
Wymiar: 140x200 mm
EAN: 9788361060383
ISBN: 978-83-6106-038-3
Data: 2008-11-19
Cena wydawcy: 39.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Książkę kieruję do młodych adeptów sztuki kulinarnej, doświadczonych kucharze, a przede wszystkim do miłośników dobrej książki kucharskiej oraz amatorów przysmaków, jakimi są pasztety i paszteciki.
A zatem, skoro nawet najwspanialsze opowiadanie nie zastąpi dobrze przygotowanej potrawy - do dzieła.

Książka "Wyborne pasztety i paszteciki - Z dziczyzny, wołowiny, wieprzowiny, cielęciny, drobiu, ryb, jarzyn i grzybów. Oryginalne receptury oparte na polskiej tradycji kulinarnej. Do wykonania w każdym domu" - Wiesław Zuzek - oprawa twarda - Wydawnictwo AA. Książka posiada 216 stron i została wydana w 2000 r.