Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Stowarzyszenie Dorzecze |
Rok wyd.: | 2018 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 176 s. |
EAN: | 9788364319044 |
ISBN: | 978-83-6431-904-4 |
Data: | 2019-02-05 |
Cena wydawcy: 57.00 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Współczesna kuchnia podlaska przedstawi obyczaje żywieniowe i kulturę kulinarną mieszkańców Podlasia. Gdzie i co jadają codziennie, a co od święta. Jak wygląda współczesna gastronomia, jakie są jej nowe trendy, a co pozostało z dawnych przepisów kulinarnych.
Autor przedstawi też produkty i potrawy regionalne, a także renomowanych
podlaskich producentów żywności.
Książka "Współczesna kuchnia podlaska" - Andrzej Fiedoruk - oprawa twarda - Wydawnictwo Stowarzyszenie Dorzecze. Książka posiada 176 stron i została wydana w 2018 r.