Tytuł książki:
Wok. Szybko i smacznie
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2013 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 48 s. |
Wymiar: | 195x240 mm |
EAN: | 9788327403292 |
ISBN: | 978-83-274-0329-2 |
Data: | 2013-02-19 |
Cena wydawcy: 8.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Kuchnia azjatycka zyskała popularność dzięki pysznym potrawom oraz szybkiej i prostej metodzie ich przyrządzania - podsmażaniu. Podsmażanie pozwoli ci w ciągu kilku minut przygotować bardzo różnorodne i smaczne dania co stanowi główną przyczynę jego powodzenia. Szybkie i proste przepisy na potrawy z woka. Wskazówki krok po kroku informacja o rzeczywistym czasie przyrządzania. Informacje o wartości kalorycznej każdej potrawy. Dania łatwe w przygotowaniu niewymagające użycia specjalistycznego sprzętu kuchennego. Wszystkie przepisy sprawdzone i wypróbowane.Książka "Wok. Szybko i smacznie" - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 48 stron i została wydana w 2013 r.