Wok. 1, 2, 3 i gotowe
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Mak |
Rok wyd.: | 2000 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 80 s. |
Wymiar: | 210x280 mm |
EAN: | 9783939991120 |
ISBN: | 978-39-3999-112-0 |
Data: | 2006-01-22 |
Opis książki:
"1,2,3 i gotowe" - to seria dla tych, którzy cenią sobie czas, a przede wszystkim dobry smak. Czasami wystarczą tylko trzy kroki, żeby przyrządzić smaczne, proste danie - dla siebie, rodziny i zaproszonych gości. Kapusta pekińska z ananasem i imbirem, makaron z wołowiną i orzechami włoskimi lub homarce smażone w papierze ryżowym - te i inne pomysłowe przepisy, nie zawsze w stylu azjatyckim, wniosą na stoły zdrowe urozmaicenie i zachwycą nie tylko zwolenników "chińszczyzny". Bo gotowanie w woku jest szybkie, zdrowe i może sprawić mnóstwo przyjemności. Przyrządzane w nim potrawy zachowują swój aromat, konsystencję, barwę, a przede wszystkim składniki odżywcze, w tym witaminy. Zwykłe, ogólnie dostępne składniki, dokładne opisy kolejnych czynności oraz krótki czas przyrządzania sprawią, że potrawy z łatwością się udadzą. Wspaniale zdjęcia zachęcą każdego do dalszych kulinarnych występów.
Książka "Wok. 1, 2, 3 i gotowe" - oprawa miękka - Wydawnictwo Mak. Książka posiada 80 stron i została wydana w 2000 r.