pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Wok. 1, 2, 3 i gotowe

Dane szczegółowe:
Wydawca: Mak
Rok wyd.: 2000
Oprawa: miękka
Ilość stron: 80 s.
Wymiar: 210x280 mm
EAN: 9783939991120
ISBN: 978-39-3999-112-0
Data: 2006-01-22
Cena wydawcy: 16.00 złpozycja niedostępna

Opis książki:

"1,2,3 i gotowe" - to seria dla tych, którzy cenią sobie czas, a przede wszystkim dobry smak. Czasami wystarczą tylko trzy kroki, żeby przyrządzić smaczne, proste danie - dla siebie, rodziny i zaproszonych gości. Kapusta pekińska z ananasem i imbirem, makaron z wołowiną i orzechami włoskimi lub homarce smażone w papierze ryżowym - te i inne pomysłowe przepisy, nie zawsze w stylu azjatyckim, wniosą na stoły zdrowe urozmaicenie i zachwycą nie tylko zwolenników "chińszczyzny". Bo gotowanie w woku jest szybkie, zdrowe i może sprawić mnóstwo przyjemności. Przyrządzane w nim potrawy zachowują swój aromat, konsystencję, barwę, a przede wszystkim składniki odżywcze, w tym witaminy. Zwykłe, ogólnie dostępne składniki, dokładne opisy kolejnych czynności oraz krótki czas przyrządzania sprawią, że potrawy z łatwością się udadzą. Wspaniale zdjęcia zachęcą każdego do dalszych kulinarnych występów.

Książka "Wok. 1, 2, 3 i gotowe" - oprawa miękka - Wydawnictwo Mak. Książka posiada 80 stron i została wydana w 2000 r.