pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Wielkie gotowanie

Autor książki:

Roman Czejarek, Robert Sowa

Dane szczegółowe:
Wydawca: Gruner+Jahr, G+J
Rok wyd.: 2003
Oprawa: miękka
Ilość stron: 106 s.
Wymiar: 170x230 mm
EAN: 9788389221162
ISBN: 83-8922-116-0
Data: 2008-11-20
pozycja niedostępna

Opis książki:

56 przepisów na wspaniałe potrawy z największego garnka w Europie. Wszystkie przepisy zostały tak opracowane, aby można było przygotować danie dla rodziny, złożonej z 4-6 osób, a proporcje składników odpowiednio zredukowane.

Książka "Wielkie gotowanie" - Roman Czejarek, Robert Sowa - oprawa miękka - Wydawnictwo Gruner+Jahr, G+J. Książka posiada 106 stron i została wydana w 2003 r.