Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2013 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 1070 s. |
Wymiar: | 175x250 mm |
EAN: | 9788375445947 |
ISBN: | 978-83-7544-594-7 |
Data: | 2013-03-22 |
Cena wydawcy: 99.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Obszerne, nowoczesne wydanie encyklopedyczne, prezentujące szeroką wiedzę kulinarną z zakresu kuchni polskiej i międzynarodowej Książka zawiera ponad 17 000 haseł uporządkowanych alfabetycznie oraz około 1100 kolorowych ilustracji, zapoznaje ze składnikami zarówno klasycznych dań, jak też tymi, które pozwalają na przyrządzenie modnych potraw z kuchni różnych narodów. Leksykon adresowany jest do osób, które dopiero rozpoczynają kształcenie w branży gastronomicznej, oraz tych, które już pracują zawodowo, do pracowników gastronomii, techników żywienia i osób pracujących w handlu artykułami spożywczymi oraz do wszystkich, którzy chętnie gotują i pasjonują się sztuką kulinarną.Książka "Wielki leksykon kulinarny" - F. Jurgen Herrmann - oprawa twarda - Wydawnictwo REA. Książka posiada 1070 stron i została wydana w 2013 r.