Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Olesiejuk |
Rok wyd.: | 2011 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 256 s. |
Wymiar: | 215x265 mm |
EAN: | 9788377085646 |
ISBN: | 978-83-7708-564-6 |
Data: | 2011-11-02 |
Opis książki:
Jesteś wielbicielem dobrej kuchni Lubisz jeść i gotować Nie możesz się doczekać kiedy znów wypróbujesz nowy przepis i uwielbiasz kulinarne ciekawostki Zbierasz książki kucharskie Chcesz wiedzieć więcej o rozmaitych potrawach i ich składnikach zarówno znanych w Polsce jak i egzotycznych Ten bogato ilustrowany leksykon zawiera opisy wszystkich grup produktów spożywczych w jasny i uporządkowany sposób przedstawia ich skład smak i zastosowanie. Dzięki ponad 900 hasłom i wspaniałym zdjęciom pogłębisz swą wiedzę o pochodzeniu sposobach przygotowania i możliwościach łączenia różnych elementów pożywienia.
Książka "Wielki ilustrowany leksykon kulinarny" - Ewa Wolańska (red.) - oprawa twarda - Wydawnictwo Olesiejuk. Książka posiada 256 stron i została wydana w 2011 r.