Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Wydawnictwo Gaj |
Rok wyd.: | 2019 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 160 s. |
Wymiar: | 176x250 mm |
EAN: | 9788363537517 |
ISBN: | 978-83-6353-751-7 |
Data: | 2019-02-25 |
Opis książki:
Wegańska Kuchnia Polska to 64 przepisy podzielone na 7 grup: ZUPY KLUSKI, PIEROGI, NALEŚNIKI ZAMIENNIKI MIĘSA GULASZE, KAPUSTY PASZTETY I PASTY DODATKI, PRZYSTAWKI, SAŁATKI DESERY.
Najlepiej o książce opowiada sama autorka:
Spisując te przepisy wierzyłam w to, że dzięki nim obudzisz w sobie chęć do przygotowywania potraw prostych i nieskomplikowanych. Potraw, które gościły i goszczą na Polskich stołach. Z jedną, ale zasadniczą różnicą. Moje przepisy różnią się od tych tradycyjnych tym, że są przygotowane bez składników odzwierzęcych.
Tworzenie wegańskiego jedzenia jest nie tylko moim hobby, ale stało się moją pracą i pasją. Uwielbiam karmić ludzi i dowiadywać się, że to co robię ma sens i wpływa korzystnie na moich klientów i przede wszystkim im smakuje. Ta książka to zapis mojej codziennej pracy i doświadczeń podczas przygotowywania wegańskiego cateringu. Każdy przepis jest przetestowany. Do zdjęć nie wynajęłam profesjonalnego fotografa i stylisty potraw zdałam się tu na własną intuicję i maksymalną szczerość. Jedz na zdrowie!
Książka "Wegańska Kuchnia Polska" - Edyta Stępczyńska - oprawa miękka - Wydawnictwo Gaj. Książka posiada 160 stron i została wydana w 2019 r. Cena 31.59 zł. Zapraszamy na zakupy!