pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Wędzenie oraz peklowanie mięsa. Od szynki po żeberka

Autor książki:

Bernhard Gahm

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2012
Oprawa: miękka
Ilość stron: 124 s.
Wymiar: 170x235 mm
EAN: 9788375444476
ISBN: 978-83-7544-447-6
Data: 2012-03-15
Cena wydawcy: 19.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Oto poradnik z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina wołowina baranina dziczyzna czy też drób - właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje jak solić peklować suszyć wędzić i gotować szynki boczek żeberka wędzonkę schab golonkę łopatkę i wiele innych smakołyków.

Książka "Wędzenie oraz peklowanie mięsa. Od szynki po żeberka" - Bernhard Gahm - oprawa miękka - Wydawnictwo REA. Książka posiada 124 stron i została wydana w 2012 r.