Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 124 s. |
Wymiar: | 170x235 mm |
EAN: | 9788375444476 |
ISBN: | 978-83-7544-447-6 |
Data: | 2012-03-15 |
Cena wydawcy: 19.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Oto poradnik z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina wołowina baranina dziczyzna czy też drób - właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje jak solić peklować suszyć wędzić i gotować szynki boczek żeberka wędzonkę schab golonkę łopatkę i wiele innych smakołyków.
Książka "Wędzenie oraz peklowanie mięsa. Od szynki po żeberka" - Bernhard Gahm - oprawa miękka - Wydawnictwo REA. Książka posiada 124 stron i została wydana w 2012 r.