Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | REA |
Rok wyd.: | 2012 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 128 s. |
Wymiar: | 165x235 mm |
EAN: | 9788379930067 |
ISBN: | 978-83-7993-006-7 |
Data: | 2014-09-05 |
Cena wydawcy: 22.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób - właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.Ponad 100 zdjęć oraz: informacje na temat urządzeń i dodatków, dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.
Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.
Książka "Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin (+ CD)" - Bernhard Gahm - oprawa miękka - Wydawnictwo REA. Książka posiada 128 stron i została wydana w 2012 r.