pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin

Autor książki:

Bernhard Gahm

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2021
Oprawa: Miękka
Ilość stron: 136 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788379935062
ISBN: 978-83-7993-506-2
Data: 2021-06-16
Cena wydawcy: 18.08 złpozycja niedostępna

Opis książki:


Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Znajdziesz tu ponad 100 zdjęć oraz informacje na temat urządzeń i dodatków,dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.

Książka "Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin" - Bernhard Gahm - oprawa Miękka - Wydawnictwo REA. Książka posiada 136 stron i została wydana w 2021 r.