Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Multico |
Rok wyd.: | 2022 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 120 s. |
Wymiar: | 190x130 mm |
EAN: | 9788377636152 |
ISBN: | 978-83-7763-615-2 |
Data: | 2022-04-27 |
Cena wydawcy: 29.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
Książka "Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb" - Egon Binder - oprawa miękka - Wydawnictwo Multico. Książka posiada 120 stron i została wydana w 2022 r.