pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Autor książki:

Egon Binder

Dane szczegółowe:
Wydawca: Multico
Rok wyd.: 2022
Oprawa: miękka
Ilość stron: 120 s.
Wymiar: 190x130 mm
EAN: 9788377636152
ISBN: 978-83-7763-615-2
Data: 2022-04-27
Cena wydawcy: 29.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb

Książka "Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb" - Egon Binder - oprawa miękka - Wydawnictwo Multico. Książka posiada 120 stron i została wydana w 2022 r.