Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Arystoteles |
Rok wyd.: | 2013 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 64 s. |
Wymiar: | 160x240 mm |
EAN: | 9788363803247 |
ISBN: | 978-83-6380-324-7 |
Data: | 2013-10-17 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Praktyczny poradnik dla amatorów wędzenia.Jak samodzielnie zbudować przydomową wędzarnię.
Metody wędzenia.
Dobór drewna i trocin.
Sposoby wytwarzania dymu.
Porady dotyczące wędzenia mięsa, kiełbas i ryb.
Proste i wyrafinowane przepisy kulinarne.
Książka "Wędzenie mięsa i ryb oraz budowa wędzarni" - Franciszek Wolski - oprawa miękka - Wydawnictwo Arystoteles. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2013 r.