Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Arystoteles |
Rok wyd.: | 2017 |
Oprawa: | miękka |
Ilość stron: | 64 s. |
Wymiar: | 235x165 mm |
EAN: | 9788380380851 |
ISBN: | 978-83-8038-085-1 |
Data: | 2017-06-09 |
8.49
pozycja dostępna
Wyślemy w czasie: 3-5 dni
×
Opis książki:
Wędzenie mięsa i ryb to wspaniała metoda na poprawę jakości oraz smaku produktów. Dla wielu stało się też ulubionym sposobem spędzania wolnego czasu, przynoszącym sporo satysfakcji i umożliwiającym przygotowanie aromatycznych specjałów.
W książce zamieszczono:
- informacje o historii wędzenia;
- wskazówki dotyczące przygotowania mięsa, kiełbas i ryb do wędzenia;
- wiadomości na temat różnych sposobów wędzenia i budowy wędzarń;
- ciekawe przepisy na wędzone mięsa, kiełbasy, ryby i owoce morza.
Książka "Wędzenie mięsa i ryb na różne sposoby" - Franciszek Wolski - oprawa miękka - Wydawnictwo Arystoteles. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2017 r. Cena 8.49 zł. Zapraszamy na zakupy!