pokaz koszyk
rozwiń menu
tylko:  
Tytuł książki:

Wędzenie dla smakoszy

Autor książki:

Cosima Bellersen Quirini

Dane szczegółowe:
Wydawca: REA
Rok wyd.: 2017
Oprawa: Miękka ze skrzydełka
Ilość stron: 144 s.
Wymiar: 165x235 mm
EAN: 9788379932825
ISBN: 978-83-7993-282-5
Data: 2017-04-13
Cena wydawcy: 34.90 złpozycja niedostępna

Opis książki:

Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarzą nam się mięso i ryby. A przecież dzięki różnym metodom wędzenia wyjątkowo smakować mogą również sól, jaja, chleb, owoce, warzywa, sery, orzechy, zioła, a nawet słodycze!
Jeśli dotychczas sądziliście, że wędzić można tylko w wędzarni, macie teraz szansę zmienić zdanie. Na grillu, w woku, w wędzarni stołowej, pod kloszem do wędzenia, w piekarniku albo w puszce po ciastkach
- Cosima Bellersen Quirini, autorka niniejszego poradnika, prezentuje cały wachlarz różnych metod wędzenia tym, którzy nie boją się eksperymentować.

- Na czym polega wędzenie na zimno, na ciepło i na gorąco?
- Jak wędzić, co wędzić i w czym wędzić?
- Ponad 200 wyjątkowych i sprawdzonych przepisów na znakomite wędzonki.

Czas na wędzarniczą kuchenną rewolucję!

Książka "Wędzenie dla smakoszy" - Cosima Bellersen Quirini - oprawa Miękka ze skrzydełka - Wydawnictwo REA. Książka posiada 144 stron i została wydana w 2017 r.