Wędliny - wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu
Franz S. Wagner
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Multico |
Rok wyd.: | 2009 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 136 s. |
Wymiar: | 155x215 mm |
EAN: | 9788370737665 |
ISBN: | 978-83-7073-766-5 |
Data: | 2009-05-26 |
Opis książki:
Jak przyrządzić wyśmienite domowe wędliny z różnych rodzajów mięsa? Prawidłowe przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje wiele tajemnic. Ta książka odkrywa je przed Tobą.
Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie.
- Jakie mięso wybrać na domowe wyroby
- Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę
- Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe
- 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy surowe, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety
Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!
Książka "Wędliny - wędzonki, szynki, kiełbasy z wieprzowiny, wołowiny, dziczyzny i drobiu" - Franz S. Wagner - oprawa twarda - Wydawnictwo Multico. Książka posiada 136 stron i została wydana w 2009 r. Cena 23.73 zł. Zapraszamy na zakupy! Zapewniamy szybką realizację zamówienia.