Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | SBM |
Rok wyd.: | 2014 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 64 s. |
Wymiar: | 165x240 mm |
EAN: | 9788378454809 |
ISBN: | 978-83-7845-480-9 |
Data: | 2014-04-11 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Wędliny na polskim stole obecne są na co dzień i od święta. Swoim zapachem i smakiem są w stanie podnieść walory każdego niemal dania. Do łask wraca wspaniała sztuka domowego wyrobu tych mięsnych specjałów. Książka Wędliny. Domowy wyrób podpowie, jak krok po kroku przyrządzić soczysty baleron, peklowaną golonkę, aromatyczną kiełbasę oraz kaszankę. Staropolska tradycja w połączeniu z odrobiną zapału i wiedzy pozwolą każdemu rozkoszować się samodzielnie przyrządzanymi mięsnymi przysmakami.
Książka "Wędliny. Domowy wyrób" - Marta Szydłowska - oprawa twarda - Wydawnictwo SBM. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2014 r.