Tytuł książki:
Warzywa. Podstawy gotowania
Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | KDC |
Rok wyd.: | 2010 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 64 s. |
Wymiar: | 164x220 mm |
EAN: | 9788325802592 |
ISBN: | 978-83-2580-259-2 |
Data: | 2010-08-09 |
pozycja niedostępna
×
Opis książki:
Sałatki przystawki surówki zupy i dania jednogarnkowe potrawy z patelni nadziewane i z piekarnika. Wszystko o zakupie duszeniu blanszowaniu parowaniu smażeniu zapiekaniu i grillowaniu warzyw. Już wkrótce na Twoim stole zagoszczą takie przysmaki jak kolorowe szaszłyki warzywne sałatka chłopska nadziewana cukinia oraz zupa dyniowa z curry i migdałami.
Książka "Warzywa. Podstawy gotowania" - oprawa twarda - Wydawnictwo KDC. Książka posiada 64 stron i została wydana w 2010 r.