Dane szczegółowe: | |
Wydawca: | Świat Książki |
Rok wyd.: | 2007 |
Oprawa: | twarda |
Ilość stron: | 192 s. |
Wymiar: | 160x240 mm |
EAN: | 9788324703456 |
ISBN: | 978-83-2470-345-6 |
Data: | 2006-01-17 |
Cena wydawcy: 34.90 złpozycja niedostępna
×
Opis książki:
Najpopularniejsze dania kuchni europejskich i egzotycznych potrawy które często jadamy podczas zagranicznych wojaży sprawdzone szczegółowo opisane przepisy. Przystawki zupy dania główne i desery z kilkunastu krajów Europy i miejsc egzotycznych poznawane i jadane zazwyczaj na wakacjach można przyrządzić także w domu. M.in. flądra znad polskiego morza francuski kogut w winie grecka musaka bułgarska zupa wiejska chłodnik hiszpański turecka sałatka z ogórków i chleb bananowy z Hawajów.
Książka "Wakacje w kuchni" - Grzegorz Ostrowski - oprawa twarda - Wydawnictwo Świat Książki. Książka posiada 192 stron i została wydana w 2007 r.